F&B manager / Étteremvezető
A Bodrogi Kúria F&B manager / Étteremvezető kollégáját keresi, az alábbi részletekkel:
Ami szeretnénk:
- minimum középfokú végzettség. Felsőfokú szakirányú végzettség előny.
- hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
- angol nyelv társalgási szintű ismerete
- saját gépjármű a munkába járáshoz
- Felelősségteljes és határozott személyiség.
- Csapatjátékos
- igényes, ápolt megjelenés
Amit kínálunk:
- Biztos, hosszútávú, teljes munkaidős állás
- Személyzeti étkezés
- alapbér és premizálás hatékony készletgazdálkodás esetén
-
szakmai fejlődés/ előrelépési lehetőség
-
modern munkakörnyezet
-
stabil munkahely
-
csapatközpontúság / elismerés és motiváció
Feladat:
- Étterem gazdaságos működésének biztosítása
- Rendezvényeken való bankett manager-i feladatok ellátása
- Felszolgálók beosztása, külsős kollégák beosztása
- Felszolgálók és bárosok munkájának irányítása
- Személyzet képzése
- Szoros együttműködés a szakácsokkal
- A minőségi vendéglátás folyamatos biztosítása mind a bár, mind az étterem részen