Magyar

F&B manager / Étteremvezető

A Bodrogi Kúria F&B manager / Étteremvezető kollégáját keresi, az alábbi részletekkel:

Ami szeretnénk:

  • minimum középfokú végzettség. Felsőfokú szakirányú végzettség előny.
  • hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
  • angol nyelv társalgási szintű ismerete
  • saját gépjármű a munkába járáshoz
  • Felelősségteljes és határozott személyiség.
  • Csapatjátékos
  • igényes, ápolt megjelenés

Amit kínálunk:

  • Biztos, hosszútávú, teljes munkaidős állás
  • Személyzeti étkezés
  • alapbér és premizálás hatékony készletgazdálkodás esetén
  • szakmai fejlődés/ előrelépési lehetőség
  •  modern munkakörnyezet
  • stabil munkahely
  • csapatközpontúság / elismerés és motiváció

Feladat:

  • Étterem gazdaságos működésének biztosítása
  • Rendezvényeken való bankett manager-i feladatok ellátása
  • Felszolgálók beosztása, külsős kollégák beosztása
  • Felszolgálók és bárosok munkájának irányítása
  • Személyzet képzése
  • Szoros együttműködés a szakácsokkal
  • A minőségi vendéglátás folyamatos biztosítása mind a bár, mind az étterem részen

    Jelentkezés